Det er kanskje den ultimate responsen at andre snakker om hvor god maten din er. Det at du har ordet på deg for å servere smakfulle retter som ingen annen restaurant i milevis omkrets. Men som du vet er konkurransen hard og plutselig er man skjøvet ut i kulden.

Hva skal til for at det er du som har verdens beste mat og gjester som fortsetter å valfarte restauranten? Kanskje du trenger mer tid til å utvikle konsepter og oppskrifter? Slik at bookinglista ikke krymper, men stadig holder deg i aktivitet? La oss se på hvordan du kan gjøre det.

Skaff deg tid

Det er fristende å presse litt lime i en forfriskende drink som gjør at tankene klarner. Men her skal vi heller fortelle om selskapet lime-technologies.no som gjennom support gir deg tid til:

  • Implementering
  • Utvikling
  • Salg

Dine konsepter ligger kanskje allerede i tenkeboksen, men du får aldri tid til å utvikle dem. Med CRM systemet fra databedriften lime-technologies.no, har du god sjanse til å utvikle dine planer som handler om mat, oppskrifter, konsepter, opplevelser og interiør. Alt er med på å drive nye kunder til deg. Samtidig som dine eksisterende kunder kommer igjen og igjen.

Kombinere lokalt og internasjonalt

Fusjoner er alltid populære i matkulturen. En blanding av norsk og fransk kanskje, eller amerikansk og mexikansk? Vi har sett det før, slik som hjemmebakt pizza ala Grandiosa, eller norsk laks i sushi. Hvem hadde vel smakt taco for 20 år siden, mens vi nå både blander hodekål og lefser i den så tradisjonelle matretten fra Chile.

Sørg for en helhetlig opplevelse

Gjestene dine elsker opplevelser, komfort og luksus. Du må hele tiden nå opp til deres forventninger. Kanskje det likevel er for tidlig å ansette en sommelier på heltid, men kanskje du kjenner en som kan gi deg en grundig innføring i vinkultur og historie?

Hvilken vin kan du servere til lammegryta di, eller skal coque-au-vin inntas med en aperitif først? Det er ikke så enkelt å vite når man står der uten kunnskap, men Lime Technologies er der for å hjelpe deg å få tiden til å strekke til.

Konklusjon

Er du en restaurantsjef som virkelig har kommet i gang, så trenger du sikkert gode råd med på veien. Velg et CRM system som lime-technologies.no som vil hjelpe deg å ivareta, skape og beholde kunder og gjester du lever for.

Author william
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Mat av Norge

youplay