Det å være en vegetarianer har blitt svært trendy i de siste årene, og det er flere og flere som vender seg til denne matkulturen. Det er ikke bare det å være vegetarianer, man skal også spise rent, noe som innebærer at alt man spiser er organisk og ikke prossessert noen gang. På den måten rengjør man kroppen, men visse har tatt til motmæle og har sagt at om man lever slik så går kroppen glipp av mange viktige proteiner og vitaminer. Proteiner og vitaminer som den får gjennom kjøtt og andre slike produkter.

Noe av det vanskeligste med å være vegetar er at fristelsene er store, og i tillegg så var det tidligere ganske dyrt å leve sånn. Det er enklere nå, men før så kostet slike produkter mye, siden det ikke var altfor mange butikker som solgte det.

Nå er det en slags sosial norm, og det er absolutt ingen problem å ha en slik livsstil. Flere og flere foretrekker å lage mat hjemme, og lager mange oppskrifter fra bunnen av, noe som gjør utvalget til folk bredere og bedre. Du kan jo forsøke selv? Se om det er noe for deg?

Author william
Published
Categories Mat

Siste innlegg

Mat av Norge

youplay