Mobilen kan brukes flittig i hverdagen til forskjellige ting innen matlaging. Kanskje sjekker du oppskrifter mens du kokkelerer, holder oversikt over forholdet mellom basiske og sure matvarer i kostholdet, eller prøver å gå opp eller ned i vekt?

Viktig med et godt batteri som varer lenge

Du er helt sikkert klar over hvilket fantastisk verktøy mobilen er på kjøkkenet. Særlig for deg som har kastet deg på kaloriapp-trenden for å gå opp eller ned i vekt, er nok mobilen spesielt viktig. Det er helt essensielt å få lagt til alle detaljer inn i appen med én gang, så ikke tellingen sklir ut. Her er det viktig å ha en mobil med godt batteri, siden du bruker utover den normalt hverdagslige bruken. Husk at du gjerne kan bytte iphone batteri i stedet å kjøpe ny mobil. Slik sparer du også penger, som du kan bruke på ingredienser fra helsekostbutikker, eller kanskje noen gode proteinbarer? Penger spart er penger tjent, som det heter!

Gode matapper å ha på telefonen

La oss se nærmere på noen apper du kan laste ned, dersom du er nysgjerrig på å utvide mobilbruken din på kjøkkenet.

  • Lifesum. Dette er kanskje den mest kjente appen for kaloriregistrering, enten du vil forandre vekten, eller vil få bedre oversikt over hva du faktisk får i deg. Her kan du se hvor mye protein, karbohydrater og fett du får i deg i løpet av dagen, men også mengden salt og sukker.
  • Alkaline Diet Plan. Dette er den perfekte appen for oss som er opptatt av å spise mest mulig basisk mat. Selv om du har en slik app på telefonen trenger du ikke følge en bestemt diett, men kanskje kan du få litt inspirasjon?
  • BBC Good Food. Denne BBC-appen har massevis av fristende oppskrifter for alle slags retter. I hovedsak kan du finne middagsinspirasjon, men tips til deilige desserter og raske lunsjmåltider finnes også.
  • Oh She Glows. Denne appen er skapt av matbloggeren Angela Liddon, som også har skrevet flere kokebøker. Her får du masse inspirasjon til vegansk mat. Perfekt for dem som vil bevege seg mot en grønnere livsstil!
Author william
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Mat av Norge

youplay